Fritidshold

Slip fantasien løs og dyrk dine interesser i fællesskab med andre børn og unge, som elsker at være visuelt kreative. Herunder ser du sommerens og efterårets hold. Alle kan tilmelde sig sommerens hold - også selvom man ikke bor i Horsens Kommune.

Dyk ned i vores hold og tilmeld dig herunder.

Hold 21L

Kunsteksparimentarium

Tirsdage 15.30 - 16.45

Begynder 6 - 7 år

Gitte Lægård

740,-

Hold på 5 kvarter

Holdet har overordnet samme indhold som Kunsteksperimentarium, Hold 21Q. Udgangspunktet for holdet er, at eleverne skal eksperimentere med forskellige materialer gennem sjove og udfordrende opgaver.

Hold 21M

Maleri, Collage og Design

Tirsdage 17.00 - 18.15

Begynder & øvet 8 - 10 år

Gitte Lægård

740,-

Hold på 5 kvarter

Holdet har overordnet samme indhold som Maleri, Collage og Design, Hold 21R. Udgangspunktet for holdet er, at eleverne skal eksperimentere med forskellige materialer gen-
nem sjove og udfordrende opgaver.

Hold 21N

De Unge Tegnere

Tirsdage 19.00 - 21.00

Begyndere og øvede 13 - 18 år

Karina Bækkelund

545,-

Få udfordret dine tegnekompetencer og dit visuelle sprog med forskellige øvelser inden for design, tegning og arkitektur.

Du kommer blandt andet til at lære, hvordan du bruger tegning som et grundlæggende værktøj i idéprocesser. Holdet er et godt fundament, hvis du gerne vil videre i den kreative verden af kunst, design, animation og arkitektur.

Hold 21O

Design & Tegning

Onsdage 16.00 - 19.00

Begynder & øvet 12 - 17 år

Beth Justesen

990,-

Holdet er for dig, som har hovedet fuld af gode idéer, men mangler værktøjerne til at få dem ud!

Kreativitet kan have mange former — på dette hold får du lov til at eksperimentere med en masse forskellige medier. Eksempelvis bliver både tegning, collage, street art, skulptur, grafik, linoleumstryk og historiefortælling en del af din værktøjskasse. På den måde prøver du meget forskelligt og bliver klogere på, hvad du synes er fedest.

Hold 21P

Tegning & Animation

Torsdage 16.00 - 19.00

Begynder & øvet 10 - 12 år

840,-

Er din hjerne fyldt med historier, mærkelige mennesker og monstre, som du gerne vil få liv i?

På dette hold lærer du om animation helt fra bunden. Der vil blandt andet være fokus på character design, stop motion, pixel animation, bevægelse og meget andet. Animation kan laves på vildt mange måder — og vi finder inspiration i simple GIFs, stop motion film og en masse forskellige animationsfilm. Her kommer du til at tegne, klippe i papir, bygge med modellervoks og bruge teknologi til at få idéerne ud af hovedet og vise det til verden.

Hold 21Q

Kunsteksparimentarium

Onsdage 15.30 - 18.00

Begyndere 6 - 7 år

840,-

Hvis du er glad for at tegne, male og bygge skøre ting, så er Billedskolens Kunsteksperimentarium stedet for dig.

Her kan du male med sæbebobler, bygge med skrald, klippe, klistre og tegne på måder, du aldrig har forestillet dig — det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kommer til at lære om form og farve, og vi besøger Horsens Kunstmuseum for at få inspiration fra andre kunstnere.

Der kan blive oprettet op til tre fritidshold for denne aldersgruppe. De deltagende børn fordeles efter alder, medmindre I skriver andet til os ved tilmelding. Bemærk: Vi tilbyder også
dette hold i en kortere version - se Hold 21L.

Hold 21R

Maleri, Collage og Design

Torsdage 15.30 - 18.30

Begyndere & øvede 8 - 10 år

840,-

Stort og småt, fine detaljer og store streger. På dette hold får du spændende udfordringer, hvor vi bruger både klassiske og ukonventionelle metoder som fx blyant, blæk, ispinde og limpistoler.

Vi skal altså både tegne og bygge samt eksperimentere med mange forskellige materialer. Vi besøger Horsens Kunstmuseum og får ny inspiration, når vi går på opdagelse i museets samling og forsøger at genkende teknikkerne, vi har lært.

Der kan blive oprettet op til tre fritidshold for denne aldersgruppe. De deltagende børn fordeles efter alder, medmindre i skriver andet til os ved tilmelding. Bemærk: Vi tilbyder også dette hold i en kortere version - se Hold 21M.

Prøvepraktik på Visuelt Gymnasium Horsens

Overvejer du at kombinere din gymnasietid med Visuelt Gymnasium Horsens ordningen? Hvis du går i 8. og 9. klasse, kan du komme i prøvepraktik i uge 5 og afprøve hvordan det er, at være en del af det kreative fællesskab.

Spørg din UU-vejleder hvordan, find os på uddannelsesmessen eller åbent hus på byens gymnasier.

Tegnefestival-ugen i Horsens

Kom med til Tegnefestival-ugen i Horsens - årets tegnefest for alle de tegnetossede!

Hvert år i uge 11 åbner vi op for en kreativ godtepose med et væld af workshops for hele familien, arrangementer for skoler, festlige events og ikke mindst ugens højdepunkt  – Danmarksmesterskaberne i Tegning.

Det er en uge for alle, der elsker tegning – og du er inviteret!