For institutioner

Vil du gerne løfte undervisningen og inspirere til mere kreativitet i børnenes dagligdag? 
 
Vi tilbyder kreative forløb og efteruddannelseskurser for skoleklasser, daginstitutioner og undervisere, som gerne vil kickstarte kreativiteten inden for deres område. 

Daginstitution

Forløb for daginstitutioner

Tidspunkt

10.00 - 12.00

Pris

1500,-

Skal børnene lave en udsmykning, eller har I andre kunstneriske forløb i institutionen? Vi tilbyder forløb for daginstitutioner, der gerne vil inspirere til mere kreativitet i dagligdagen. 

I fællesskab med jeres viden ude i daginstitutionerne har vi mulighed for at give børn og unge kreative kompetencer samtidig med, at de får en oplevelse med sig.

Når I besøger os og bliver undervist af en kunstner eller designer, er det som at åbne en hel ny verden for mange af børnene. En verden, der perspektiverer og giver plads til forundring.

Forløbene er gældende for en gruppe på max. 15 børn. Det skal være de samme børn i hele forløbet, og forløbet strækker sig over tre onsdage. Børnene bedes ankomme i tøj, der må få malerpletter og lignende. Husk en madpakke.

Kufferthold

Forløb for skoler

Tidspunkt

8.30 - 13.30

Pris

4500,-

Få besøg af Billedskolen Horsens - vi medbringer alt, hvad der skal bruges til en sjov og lærerig dag i kreativitetens tegn!

Med vores kufferthold tilbyder vi undervisning, som er rettet mod faget Billedkunst og de designrelaterede fag. Et forløb hos os er ikke kun en praktisk indlæring af et billedsprog, men også et sted hvor klassens daglige mønstre med garanti bliver vendt på hovedet. Ingen går upåvirket herfra. Der er forløb henvendt til alle klassetrin, og vores undervisere vinkler undervisningen efter aldersgruppen. Det eneste I skal sørge for er, at eleverne har tøj på, der må blive plettet - medmindre I selv stiller med forklæder.

Når I får besøg af Billedskolens kufferthold, er succeskriteriet, at alle elever deltager aktivt. Gennem skitseprocesser og berøring med nye materialer og teknikker, får eleverne øjnene op for, at der ud over vores talte og skrevne sprog også findes et billedsprog. Og at dette billedsprog er både sjovt, udfordrende og lærerigt at fordybe sig i. 

Alle kufferthold varer fem timer fra kl. 8.30-13.30, medmindre andet er aftalt. Billedskolen medbringer materialer.

 

Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley
Billedskolen Horsens

“Et seriøst og inspirerende kursus der giver et spark i røven til at udfordre eleverne i at udvikle deres idéer og billedsprog.”

- Marie Paugan, lærer på Jelling Friskole og deltager i  kurset 'Kickstart iderigdom og visuel identitet'.

Makværk Festival

Inspirér dine elever til at udforske deres kreative evner under Makværk Festival.

Har du hørt om vores skønne Makværk Festival, en kreativ godtepose med et væld af workshops og lærerige aktiviteter for skoler, hvor dine elever kan slippe fantasien løs og skabe i fællesskab med deres klassekammerater? 

Hvis det lyder, som noget for dig, kan du læse mere om Makværk Festivals skoletilbud.

 

 

 

Visuelt Gymnasium

Drømmer dine elever om en kreativ hverdag? 

Visuelt Gymnasium er et tilbud til unge, der gerne vil dyrke deres kreative interesser samtidig med at de tager en gymnasiel uddannelse. Vi hjælper eleverne med at udvikle deres visuelt kreative kompetencer ved at tilbyde et alternativt læringsmiljø med fokus på proces frem for facit. Målet er at sikre kompetencer for fremtiden ved at danne og udvikle fremtidens skabere. 

Praktik for kreative unge

Kender du nogle 8., 9. eller 10. klasse elever, som elsker at arbejde kreativt?

I uge 5 tilbyder vi særpraktik for elever, der godt kunne tænke sig at udforske deres kreative kompetencer. Her kan de opleve, hvordan det er at gå på Visuelt Gymnasium, som er et tilbud til unge, der gerne vil dyrke deres kreative interesser samtidig med at de tager en gymnasiel uddannelse.