Makværk Festival

10. - 16. marts 2025

Synes du også ventetiden er lang heeeelt til uge 11 i 2025? Deltag i Makværk Pop-up d. 8. juni 2024 på Kulturstationen i Horsens. Læs mere her. 

Makværk er en kreativ festival for nysgerrige børn og unge, der elsker at skabe. Du kan se frem til en kreativ eksplosion med et væld af workshops for hele familien og festlige oplevelser for unge, der vil prøve kræfter med kreative, sjove og inspirerende aktiviteter indenfor billedkunstens verden.

Makværk Festivals program er spækket med overraskende, skæve og inspirerende oplevelser, som introducerer dig til billedkunst og alle dets genrer i en form, der er i øjenhøjde. Og vi fokuserer på øvelse frem for produkt. Her kan alle – uanset forudsætninger – være med til at skabe.

Så kom og vær med, når vi igen slår dørene op for årets kreative fest!

Læs mere om Makværk Festival. 

Scroll Scroll ikon

Følg med på sociale medier

Følg os på Facebook og Instagram

 

Billedskolen Horsens

Der var en dejlig stemning og jordnært set up. Alt var ligetil. Der var alle mulige sjove måder, man kunne lave kunst på og at det var sjovt i alle aldre.

- Deltager på Markværk festival 2023

Det kan du opleve

Makværk er din kreative legeplads, hvor du kan gøre alt det, som du normalt ikke kan derhjemme. Keramik, sanseværk, leg med materialer, minikurser, værker skabt i fællesskab og workshops er bare nogle af de oplevelser, du kan opleve på Makværk Festival.

Ud over de mange aktiviteter, kan du også opleve fællesværker, musik og shows.

Se oversigten over alle de skønne aktiviteter 2023 stod på herunder.

Billedskolen Horsens

Det gjorde størst indtryk hvor mange forskellige aktiviteter, der var, og at de fleste aktiviteter var nemme at være med i. Og så var det fedt at dele kreativiteten med andre og møde smil og korte snakke med folk, vi aldrig har mødt før.

- Deltager på Markværk festival 2023

Afspil video