Makværk Festival

Makværk festival er en eksplosion af kreativitet i form af et væld af workshops for hele familien og festlige oplevelser for unge, der vil prøve kræfter med kreative, skæve, sjove og inspirerende aktiviteter indenfor billedkunstens verden.

Makværk Festivals program er spækket med overraskende, skæve og inspirerende oplevelser, som introducerer dig til billedkunst og alle dets genrer i en form, der er i øjenhøjde. Og vi fokuserer på øvelse frem for produkt. Her kan alle – uanset forudsætninger – være med til at skabe.

Så kom og vær med til at give den gas, når vi igen slår dørene op for ny kreativitet og sjov!

Læs mere om Makværk Festival her.

Scroll Scroll ikon

Følg med på sociale medier

Følg os på Facebook og Instagram

 

Makværk 2023 - første år

2023 var første år for Makværk Festival, og vi var henrykte over, at se så mange børn og unge deltage i Markværk Festivals forskellige aktiviteter. Både så mange skoleklasser, som kom og deltog i løbet af hverdagene og alle de børn og unge, som tog deres familie eller venner i hånden og kom og udforskede billedkunstens verden sammen. 

Så tusind tak for en fantastisk jomfrurejse af festivalen, vi glæder os til at vende tilbage!

Herunder kan du se programmet over alle de skønne aktiviteter 2023 stod på:

 

 

Det kan du opleve

Makværk er din kreative legeplads, hvor du kan gøre alt det, som du normalt ikke kan derhjemme. Keramik, sanseværk, leg med materialer, minikurser, værker skabt i fællesskab og workshops er bare nogle af de oplevelser, du kan opleve på Makværk Festival.

Ud over de mange aktiviteter, kan man også opleve fællesværker, musik og shows – hvor man får en på opleveren.

Herunder kan du se programmet over alle de skønne aktiviteter 2023 stod på:

Billedskolen Horsens

Der var en dejlig stemning og jordnært set up. Alt var ligetil. Der var alle mulige sjove måder, man kunne lave kunst på og at det var sjovt i alle aldre.

- Deltager på Markværk festival 2023

 

Det gjorde størst indtryk hvor mange forskellige aktiviteter, der var, og at de fleste aktiviteter var nemme at være med i. Og så var det fedt at dele kreativiteten med andre og møde smil og korte snakke med folk, vi aldrig har mødt før.

- Deltager på Markværk festival 2023

Afspil video