Makværk Festival

13. - 19. marts 2023

Kom og skab (dig), når vi åbner dørene til en ny, kreativ festival i Horsens.

I uge 11 åbner vi op for en kreativ godtepose med et væld af workshops for hele familien og festlige oplevelser for unge, der vil prøve kræfter med kreative, skæve, sjove og inspirerende aktiviteter. 

Festivalen bliver holdt i de moderne omgivelser på Kulturstationen Horsens og afvikles af Billedskolen Horsens i samarbejde med Horsens Kommune og med støtte fra Spar Nord Fonden.

Billetpris & info             Program

Makværk Festival
Scroll Scroll ikon

Følg med på sociale medier

Følg med på Facebook og Instagram hvor vi løbende offentliggør årets program, konkurrencer og andre kreative indslag. 

Kickstart weekenden med bobler og blindtegning

Vi kickstarter weekendens program med et kreativt brag kl. 16.00 fredag den 17. marts. Borgmester, Peter Sørensen, holder åbningstale og vi byder på bobler, blindtegning, maling i mørke, dramatisk croquis og meget mere. Vi lover, at der er garanti for at få farve på hænderne for store og små.

Det kan du opleve

Makværk er din kreative legeplads, hvor du kan gøre alt det, som du normalt ikke kan derhjemme. Tegneshow med Lakserytteren, muleposetryk, street art, keramik, sanseværk, sæbeboblekunst, mini tegne-kurser og maling med racerbiler er bare nogle af de oplevelser, du kan se frem til at være en del af som gæst.

Ud over de mange workshops, kan du også opleve fællesværker, musik og shows – oplevelser, hvor du ikke selv skal svinge malerpenslen, men får en på opleveren.

Billedskolen Horsens

Glæd dig til at opleve en kreativ eksplosion, hvor du som gæst bare ikke kan lade være med at deltage. Alle tænkelige rum og hyggelige hjørner på Kulturstationen byder på workshops, hyggestunder og sanseoplevelser med dig som medskaber.