Makværk for skoler

Makværk Festival åbner op for en kreativ godtepose med et væld af workshops og lærerige aktiviteter for skoler, der ønsker at inspirere eleverne til at udforske deres kreative evner.

Vi sammensætter et skoleprogram, som byder eleverne indenfor til en verden af kreativitet, hvor eleverne kan slippe fantasien løs og skabe i fællesskab med deres klassekammerater.

Herunder kan du læse mere om vores samarbejde med skoler. 

Makværk for skoler
Scroll Scroll ikon

Skolernes kulturelle legeplads

Makværk er skolernes kulturelle legeplads, hvor elever og lærere kan dykke ned i billedkunsten og dets mange genrer. Når dagen er omme er målet, at eleverne har fået fornyet tro på egne kreative evner og har opdaget, at det at sætte noget i verden faktisk ikke er så farligt endda. 

Skoleaktiviteter ligger i hverdagene fra kl. 09.00 - 13.30, men har du særlig ønsker til tidspunkt er vi parate til at justere dette. Er du nysgerrig på, om det er noget for dig, så kontakt os og vi sender dig nyt, når tilmeldingen åbner. 

Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley

Masser af læring og faglighed

Festivalen bliver holdt i de moderne omgivelser på Kulturstationen Horsens, hvor de toptunede billedkunstlokaler og værksteder bliver forvandlet til lærerige oplevelser for dine elever. Vi garanterer et højt fagligt indhold, som stemmer overens med de faglige læreplaner. Du skal bare sørge for madpakker og fragt af eleverne.

Billedskolen Horsens

"Deres ideer, de vokser på en eller anden måde, de bliver inspirerede af hinanden. Deres kreativitet og deres innovation får nye muligheder."

 - Lærer på Højvangsskolen til TV syd om skoleworkshoppen under Makværk.