Makværk for skoler

13. - 19. marts 2023

Hvert år i uge 11 åbner vi op for en kreativ godtepose med et væld af workshops og lærerige aktiviteter for skoler, der ønsker at inspirere eleverne til at udforske deres kreative evner.

Vi har sammensæt et skoleprogram, som byder eleverne indenfor til en verden af kreativitet, hvor eleverne kan slippe fantasien løs og skabe i fællesskab med deres klassekammerater.

Lige nu søger vi skoler fra Horsens Kommune, som kunne tænke sig at blive en del af festivalens Åben Kulturskoleprojekt.

Se invitation til projekt  Læs mere om puljen

Makværk for skoler
Scroll Scroll ikon

Skolernes kulturelle legeplads

Mønstrede masker, skraldeinstrumenter, arkitektur, sæbeboblekunst, bamsetegning, lampedesign, perlepladeværker og gigantiske fællessværk er bare nogle af de aktiviteter, I kan være en del af. Når dagen er omme er målet, at eleverne har fået fornyet tro på egne kreative evner.

Skoleaktiviteterne ligger i hverdagene fra kl. 09.00 - 13.30, men har du særlig ønsker til tidspunkt er vi parate til at justere dette. Er du nysgerrig på, om det er noget for dig, så kontakt os og vi sender dig nyt, når tilmeldingen åbner. 

Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley Billedskolen Horsens smiley

Masser af læring og faglighed

Skoleprogrammet, som er særligt tilrettelagt ind- og udskoling, ligger i hverdagene fra d. 13. – 17. marts, men I er selvfølgelig også velkommen i weekenden og eftermiddagene, hvor programmet er åbent for alle.

Festivalen bliver holdt i de moderne omgivelser på Kulturstationen Horsens, hvor de toptunede billedkunstlokaler og værksteder bliver forvandlet til lærerige oplevelser for dine elever. Vi garanterer et højt fagligt indhold, som stemmer overens med de faglige læreplaner. Du skal bare sørge for madpakker og fragt af eleverne.