Åbent hus

27. april kl. 10.00 - 13.00

Kom til Åbent hus på Billedskolen Horsens og Musik- og Balletskolen. Vi står klar til at fortælle om vores fritidshold, sommerhold og Visuelt Gymnasium, så du kan få svar på dine spørgsmål og høre mere om vores undervisning. Du kan endda melde dig ind på stedet, hvis du har lyst. 

Udover info om vores mange tilbud kan du glæde dig til at gå på opdagelse i vores materialemekka, prøve kræfter med billedskoleklassikeren "Mal med kaffe" og prøve forskellige tegneteknikker i vores drop-in workshops. På Musik- og Balletskolen kan du også opleve åbne holdundervisninger, koncerter og prøve et væld af forskellige instrumenter. Og så har vi planlagt en fælles skattejagt, hvor du kan deltage i konkurrencen om lækre præmier.  

Det er en hyggelig dag for alle nysgerrige børn, unge og voksne.

Scroll Scroll ikon

Billedskolens aktiviteter

kl. 10.00 - 13.00: Åbent atelier - Kom og hør om billedskolens fritids- og sommerhold og bliv klogere på Visuelt Gymnasium. 

Kl. 10.00 - 13.00: Tegnezone - Gå på opdagelse i Billedskolens materialemekka og slå dig ned ved tegnebordet.

Kl. 10.30 – 12.00: Mal med kaffe - Prøv en billedskoleklassiker, hvor selv de mindste kan være med. Vi skal male med kaffe, sugerør og grillpinde.

Kl. 11.00 – 12.30: Tegn og mal - Få en smagsprøve på forskellige teknikker og materialer, vi tegner med på Billedskolen.

Der er meget mere på programmet hos Musik- og balletskolen, hvor du blandt andet kan opleve koncerter og prøve kræfter med deres holdundervisning.