Drop-in aktiviteter

Tag familien eller vennerne under armen og deltag i vores åbne workshops, hvor I sammen kan prøve kræfter med lige fra papirklip og collage til badges, muleposer og tegneteknik.

Det kræver ingen tilmelding og er helt gratis!

Gratis workshops

Kulturstationens weekendaktiviteter

Tidspunkt

Hver weekend

Niveau

Alle

Pris

Gratis

Kulturstationens åbne workshops
I 2021 åbnede vi officielt dørene til vores nye hjem på Kulturstationen i Horsens. Her bor vi sammen med de to andre kulturkskoler, Musik- og Balletskolen Hrsens og komediehuset Horsens. 

Hver weekend holder Kulturstationen åben med gratis aktiviteter og drop-in workshops for hele familien. Aktiviteterne spænder bredt og laves i samarbejde med eksterne aktører og husets faste beboere. Vi er med, med sjove tegne-, bygge-, male-, lime-, klippe- og alt-godt-fra-tegnekassen-workshops.
så følg med på Kulturstationens hjemmeside og sociale medier, hvor du kan se hvornår du kan deltage i hvad!

Find program og detaljer her

Drop-in aktivitet

Kunst og kræft

Tidspunkt

Hver mandag kl. 10.00 - 12.00

Niveau

Alle

Underviser

Beth Justesen

Pris

Gratis

Kunst & Kræft

Hver mandag kan du prøve kræfter med kunst, kreativitet og fantasifulde aktiviteter i fællesskab med andre, der har haft kræft tæt på livet. Kunst & kræft er nemlig et tilbud til dig, der har eller har haft kræft. Vi eksperimenterer med en masse teknikker, kunstarter og brug af anderledes materialer.

Du behøver ikke at have erfaring med kunst og du kan deltage i det omfang du ønsker. Om du kommer hver gang. eller blot når det passer ind, er op til dig. 

Det foregår kl. 10.00 - 12.00 hver mandag på Horsens Kunstmuseum i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

 

Makværk Festival

Kom og skab, når vi åbner dørene til Makværk Festival d. 13. – 19. marts 2023 på Kulturstationen Horsens.

Vi byder indenfor til en kreativ eksplosion med et væld af workshops for hele familien og festlige oplevelser for unge, der vil prøve kræfter med kreative, skæve, sjove og inspirerende aktiviteter.

Aktiviteter på Kulturstationen

Billedskolen Horsens er en del af Kulturstationen i Horsens midtby, som lige nu gennemgår en stor forvandling. Sammen med byens andre kulturskoler glæder vi os til at byde dig velkommen til moderniserede og toptunede rammer til efteråret 2021.

Du kan se frem til et brag af en åbningsfest og et program, der byder op til leg og kreativ udfoldelse. Her kan du opleve lige fra natteløb til koncerter, teaterforestillinger og workshops.