Drop-in aktiviteter

Tag familien eller vennerne under armen og deltag i vores åbne workshops, hvor I sammen kan prøve kræfter med lige fra papirklip og collage til badges, muleposer og tegneteknik.

Det kræver ingen tilmelding og er helt gratis!

Horsens Kunstmuseum drop-in

DM udstilling og workshop

Tidspunkt

Museets åbningstid

Se årets DM-tegninger på Horsens Kunstmuseum

Nu har du chancen for opleve de mange fede tegninger, som landets dygtigste tegnere i alderen 9 – 21 år tegnede under årets DM i Tegning LIVE.

På udstillingen finder du finale- og vindertegningerne fra DM-disciplinerne: Tegn en Illustration, Perleplader, Årets Tegne-Ninja, Character Essence of Animal, Tegn som DU vil, Klassisk Tegning, Comics – en tegnet stribe

Vind lækre tegne-præmier

Tegn en DM-disciplin og deltag i lodtrækningen om lækre tegne-præmier, når du alligevel besøger DM-udstillingen! Vi har gjort opgaver og materialer klar – alt du skal gøre er at tegne DIN version af DM-opgaverne og sende et foto af tegningen til os. 

Hvor

Billedskolens Lokale på Horsens Kunstmuseum, Carolinelundsvej 2, 8700 Horsens

Indenfor museets åbningstid. 

Udstillingen er lukket d. 5. – 7. juli.

Aktiviteter på Kulturstationen

Billedskolen Horsens er en del af Kulturstationen i Horsens midtby, som lige nu gennemgår en stor forvandling. Sammen med byens andre kulturskoler glæder vi os til at byde dig velkommen til moderniserede og toptunede rammer til efteråret 2021.

Du kan se frem til et brag af en åbningsfest og et program, der byder op til leg og kreativ udfoldelse. Her kan du opleve lige fra natteløb til koncerter, teaterforestillinger og workshops.