Drop-in aktiviteter

Tag familien eller vennerne under armen og deltag i vores åbne workshops, hvor I sammen kan prøve kræfter med lige fra papirklip og collage til badges, muleposer og tegneteknik.

Det kræver ingen tilmelding og er helt gratis!

Gratis workshops

Kulturstationens weekendaktiviteter

Tidspunkt

Hver weekend

Niveau

Alle

Pris

Gratis

Kulturstationens åbne workshops
I 2021 åbnede vi officielt dørene til vores nye hjem på Kulturstationen i Horsens. Her bor vi sammen med de to andre kulturkskoler, Musik- og Balletskolen Hrsens og komediehuset Horsens. 

Hver weekend holder Kulturstationen åben med gratis aktiviteter og drop-in workshops for hele familien. Aktiviteterne spænder bredt og laves i samarbejde med eksterne aktører og husets faste beboere. Vi er med, med sjove tegne-, bygge-, male-, lime-, klippe- og alt-godt-fra-tegnekassen-workshops.
så følg med på Kulturstationens hjemmeside og sociale medier, hvor du kan se hvornår du kan deltage i hvad!

Find program og detaljer her

Aktiviteter på Kulturstationen

Billedskolen Horsens er en del af Kulturstationen i Horsens midtby, som lige nu gennemgår en stor forvandling. Sammen med byens andre kulturskoler glæder vi os til at byde dig velkommen til moderniserede og toptunede rammer til efteråret 2021.

Du kan se frem til et brag af en åbningsfest og et program, der byder op til leg og kreativ udfoldelse. Her kan du opleve lige fra natteløb til koncerter, teaterforestillinger og workshops.