Drop-in aktiviteter

Tag familien eller vennerne under armen og deltag i vores åbne workshops, hvor I sammen kan prøve kræfter med lige fra papirklip og collage til badges, muleposer og tegneteknik.

Det kræver ingen tilmelding og er helt gratis!

Horsens Kunstmuseum drop-in

Klip snefnug og iskrystaller

Tidspunkt

Inden for museets åbningstid

Hele vinteren kan du klippe smukke iskrystaller og snefnug, når vi inviterer til åbent krea-værksted for hele familien i vores lokaler på Horsens Kunstmuseum.

De dekorative iskrystaller kan laves i forskellige sværhedsgrader – størrelser og nuancer. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Vi har skabeloner og materialer klar – alt du skal gøre er, at tage familien under armen og dukke op inden for Horsens Kunstmuseums åbningstid.

Vil du gerne have hjælp til at komme igang? Der vil være bemanding på værkstedet følgende dage i tidsrummet kl. 12.00 - 15.30: 

  • Den 28. november
  • Den 5. december

Det er en oplagt vinteraktivitet for børn og unge på +6 år.

Aktiviteter på Kulturstationen

Billedskolen Horsens er en del af Kulturstationen i Horsens midtby, som lige nu gennemgår en stor forvandling. Sammen med byens andre kulturskoler glæder vi os til at byde dig velkommen til moderniserede og toptunede rammer til efteråret 2021.

Du kan se frem til et brag af en åbningsfest og et program, der byder op til leg og kreativ udfoldelse. Her kan du opleve lige fra natteløb til koncerter, teaterforestillinger og workshops.