Online Tegneskole

I løbet af 2022 lancerer vi en online tegneskole med en masse tegnetips og -øvelser.  

Kan du ikke vente? Vi er allerede i fuld gang på Facebook og Instagram. Se et par highlights herunder.

Følg os på sociale medier

 Besøg os på Facebook og Instagram og bliv en del af den virtuelle tegnefest med et væld af tegnetips, opgaver og inspiration.  

Tegnefestival TV

Tegn med hjemmefra, når vi sender live på Tegnefestival TV. Du kan udfordre dine tegneskills med opgaver, som du løser undervejs, blive inspireret af andre tegnere og få feedback på stedet. Det er en oplevelse for alle - både begyndere og øvede. 

Se et eksempel herunder, hvor vi tegner Comics. 

Tegn et spiraldyr

Kan du tegne et dyr, som er formet med spiraler? 

Find et foto af et dyr –  måske du skal tegne en hjort? Prøv at tegne uden at løfte blyanten fra papiret. Når du er øvet, må du også gerne tegne et landskab med i baggrunden.

Tegn med prikker

I denne opgave skal du tegne med prikker - dot art - hvilket gøres med en tusch eller en ikke for spids, lidt blød blyant. Motiverne kan være hvad som helst - eksempelvis et stearinlys eller noget julet.

Fotografér evt. dit motiv først, beskær billedet og sæt sort/hvid-filter på. Derefter tegner du. Dot art kræver tålmodighed!

Billedskolen Horsens

Tegneskolen er et online fællesskab, som får tegneglæden frem i alle. Her kan børn og unge prøve kræfter med at udvikle deres unikke visuelle potentiale. Og tro på, at DE kan lære det.

Tegn character

Tegn en character (karakter), hvor du kombinerer HJUL og KANIN.

Er du en øvet tegner, kan din character være med et tema - eksempelvis påske eller jul. Du må selv bestemme, hvad du tegner med.

Tegn strik

I denne opgave gælder det om at fremtrylle den tekstur, som strik har, når du tegner.

For at gøre det lettere kan du tage et billede af noget strik derhjemme og redigere det, så du får høj kontrast i billede – så er det lettere at se alle striksnorene. Tegn med en blyant.