Info og priser

Bestil dit armbånd her

Makværk Festival er for ALLE – og vi vil gerne have så mange børn og unge til at blive en del af den kreative oplevelse, som muligt. Derfor er alle vores aktiviteter gratis for børn og unge, mens voksne kan købe billetter til reduceret pris i forsalg. 

Vi anbefaler, at du bestiller dit armbånd på forhånd - også selvom det er gratis, så du er sikker på at få en billet. 

Børn under 12 år skal være ifølge en voksen. 

PRISER 

Voksen (+18 år): 89,- i forsalg, 129,- i døren 

Børn og unge: GRATIS 

Bestil armbånd     Se program

Info og priser
Scroll Scroll ikon

Ét armbånd - utallige oplevelser

Med festivalarmbåndet får du adgang til ALT på festivalen. Workshops, tegneshows, kurser, forestillinger og meget mere. Når festivalen er ovre kan du kvit og frit besøge Horsens Kunstmuseum. Du får nemlig fri adgang i marts ved fremvisning af armbånd eller billet. 

Enkelte aktiviteter på festivalen kræver tilmelding, men ved størstedelen af workshoppene skal du bare møde op. Gerne i god tid, hvis du vil være sikker på at få den fulde oplevelse med.

Alt det praktiske

TID OG STED 

Makværk Festival løber af stablen den 13. - 19. marts 2023 på Kulturstationen Horsens. Mandag - fredag i tidsrummet 9.00 - 15.00 er for skoler, mens eftermiddage og aftener er åbne for alle med armbånd i de tidsrum, hvor der foregår aktiviteter. Weekenden er kulminationen på festivalen, hvor størstedelen af festivalens aktiviteter finder sted.

ÅBNINGSTIDER

Man - tor: Åbent under aktiviteter. Se program

Fredag: 15.30 - 20.00 

Lørdag: 9.30 - 20.00 

Søndag: 9.30 - 15.00  

MAD OG DRIKKE

Du kan købe mad, drikke og snacks på festivalpladsen, men er også velkommen til at medbringe eget mad og drikke. Det er dog ikke tilladt at medbringe glasflasker, alkohol eller euforiserende stoffer.

PARKERING

Festivalen er i centrum af Horsens og det er derfor ikke muligt at parkere bilen i forbindelse med festivalpladsen. Der er dog masser af p-huse og kommunale p-pladser lige om hjørnet. Tjek p-kortet på CITY Horsens' hjemmeside.

BABY OG BARNEVOGN

Makværk Festival er for alle - også de mindste. Derfor har vi indrettet en babylounge, med puslepude, mikroovn og rolige omgivelser til ammepauser eller hyggestunder med den lille.