Åben Kulturskole Projekt

Åben Kulturskoleprojekt 

Èn dag med kunst og dans! 

Nu inviterer Billedskolen Horsens og Musik- og Balletskolen Horsens skoleklasser fra hele Horsens Kommune til at prøve kræfter med billedkunst og dans på Kulturstationen. 

Vi har tilrettelagt et hæsblæsende program i uge 45, hvor din klasse kan deltage i to workshops, som introducerer eleverne til de to forskellige kunstarter.  

Din skole deltager uden omkostninger, da vi sammen søger udgifterne dækket via Horsens Kommunes Åben Kulturskolepulje. 

Bliv en del af projektet
Du udvælger en dag i uge 45 fra mandag - torsdag i tidsrummet 08.30 - 14.00, hvor du kan deltage i de to workshops. Ugen afsluttes med en fælles fernisering fredag eftermiddag for alle deltagende skoler. 

Langmarksskolen er hoved ansøger og kulturskolerne hjælper med at udarbejde ansøgningen og indsende den – alt du skal gøre er at: 

  • Tilmelde din klasse/årgang på mail
  • Angive hvilke dage, du kan deltage 
  • Booke eleverne i tidsrummet og koordinere transport til Kulturstationen 

Det kan du opleve 
Vi har sammensat et program, som udvider elevernes horisont i et trygt og kreativt miljø. 

  • På Billedskolens workshop: Lær grundprincipperne for at tegne og skabe forskellige udtryk med fx blæk, sæbebobler eller kul. 
  • På Musik- og Balletskolens workshop: I dette kreative danseforløb vil eleverne eksperimentere med deres fantasi og skabe deres egne unikke koreografier.

Når dagen er omme, er målet, at eleverne har fået fornyet tro på egne kreative evner og opdager, at det at kaste sig ud i nye og anderledes kunstarter faktisk ikke er så farligt endda. 

Hvor og hvornår 
Programmet afvikles d. 6. – 10. november 2023 på Kulturstationen og er tilrettelagt elever i grundskolen. 

Tilmelding 
Send en mail til kirs6539@hkfs.dk og skriv i emnefeltet: ”Tilmelding til Kulturskoleprojekt”. Angiv hvilken skole og klassetrin, du ønsker at deltage med samt hvilke dage det er muligt for jer at deltage. 

Tilmelding senest d. 7. september 2023. 
Der er plads til 16 klasser og tilmelding er efter først til mølle.